Franchise adatintegráció

franchise

A franchise hálózatok átvevő tagjai általában önálló kisvállalkozások, melyek gazdálkodására csak minimális rálátással rendelkeznek a hálózati központok.

Több száz vállalkozás több száz könyvelőjétől az adatok begyűjtése rendkívül nehézkes, az egységes szerkezetbe rendezés pedig további komoly ráfordítást igényel a hálózatok részéről.

Az accloud.hu automatizálja az adatszolgáltatási folyamatot, és egy egységes, integrált rendszerben biztosítja a rálátást a központ által igényelt adatokra.

 

  • Néhány perces beállítással nullára csökkenthető az átvevőket terhelő adminisztráció
  • 1 adatos jelentéstől a teljes könyvelésig, rugalmasan paraméterezhető
  • Hiteles adatszolgáltatás, zárt rendszerben, közvetlenül a könyvelésből
  • Teljesen automatizált, egy gombnyomással indítható
  • BI szintű lekérdezési lehetőségek mind az átadó, mind az átvevő oldalán

 

Mindezt hogyan?

  • A franchise partnerek könyvelői, a Magyar Könyvvizsgáló Kamara által rendszeresített AuditXML adatexport segítségével percek alatt feltöltik a könyvelési adatokat az accloud.hu adatbázisába (Az AuditXML funkciót 62 hazai könyvelőprogram tudja)

 

  • A küldendő adatok körének meghatározását követően, a franchise partner cégjegyzésre jogosult tagja, név és e-mail cím megadásával hozzáférést biztosít a központ kijelölt munkatársainak, az adatokra való rátekintésre.

 

 

  • A költségek és bevételek fastruktúrába rendezve láthatóak, így könnyen áttekinthetővé válik bármely partner gazdálkodása. Akár össze is hasonlíthatóak a különböző egységek, hiszen a költség és bevétel főcsoportok a kurzor mozgatásával, egy mozdulattal egymás mellé rendezhetőek, bármilyen rendezettségben Excelbe, PDF-be menthetőek.

 

  • Igény esetén egy gombnyomással megnézheti, hogy egy adott partner kiktől, milyen értékben szerzett be, és a pénzügyi egyenlegeket is áttekintheti.

 

  • Minden mező mögött egy kattintással a könyvelési bizonylatok is elérhetőek, így túlzás nélkül kijelenthető, hogy a vállalkozó, vagy a francise hálózat központja, sokkal hatékonyabb áttekintési lehetőséget kap a cég működésére, mint a könyvelő, a saját könyvelőprogramjában.

 

A franchise központ saját munkatársainak segítségével, vagy az accloud.hu szakértőinek bevonásával lehetőség van kontrolling és üzletelemzések folyamatos elvégzésére, benchmark riportok elkészítésére, melyek visszajuttathatók a franchise partnerek részére, ezzel is segítve munkájukat.

Franchise hálózatok részére mennyiségi kedvezményt biztosítunk!

 

Accloud.hu üzletelemzések

Még akkor is, ha az accloud.hu segítségével a központ munkatársai a legprofesszionálisabb eszközök segítségével láthatnak rá a hálózat tagjainak gazdálkodására, felmerülhet az igény arra, hogy az adatok átfogó ellenőrzését, elemzését, külső szakértőkre bízzák.

Szakértőink több évtizedes szakmai tapasztalatukat felhasználva, az accloud.hu egyedülálló adatbázisára építve kidolgoztak egy speciális ellenőrzési, üzletelemzési adatszolgáltatást, mely – leginkább kiskereskedelmi és szolgáltató hálózatokra optimalizálva – a leghatékonyabb módon irányítja rá a figyelmet a gazdálkodás problémás, kockázatos részleteire.

Természetesen, az általunk kidolgozott módszerektől eltérő, egyedi elképzelések megvalósításához is segítséget nyújtunk.

 

További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon:

Rehling Ágnes

accloud.hu partner, adószakértő

36 30 400 9384

rehling@accloud.hu

 

                    Az accloud.hu a Magyar Franchise Szövetség társult tagja.

felepites
;