gafikus_megjelenitesek

Netbank szintű hozzáférés

 

A bankok már régóta bevezették a netbank szolgáltatást, így a banki ügyfelek gyorsan rászoktak arra, hogy ott nézik meg a költéseiket.

Szolgáltatásunk segítségével ugyanígy láthat rá cégére, sőt, a netbanknál még sokkal áttekinthetőbb felületen. Gondoljon csak arra, hogy a netbankban a kimenő és bejövő összegek nincsenek struktúrálva, ott ömlesztve, egymás alatt tudja áttekinteni.

Könyvelője viszont főkönyvi számok szerint rendszerezve könyveli le a költségeket és bevételeket. Rendszerünk egy jól áttekinthető fastruktúrába rendezi mindezt, így akár felülről lefelé haladva, fő és alcsoportokba rendezve tekintheti át gazdálkodását.

A fastruktúrába rendezett adatok már önmagukban is nagy előrelépést jelentenek a könyvelőprogramok által nyújtott áttekinthetetlen eredménykimutatásokhoz képest, azonban grafikus megjelenítésre váltva még szemléletesebbé válhat az áttekintés. Gondoljon csak arra, hányszor fordult elő, hogy egy havi rendszerességgel fizetendő számla egyik hónapra nem érkezett meg, vagy esetleg hibás volt a számla, és a megszokott értéknél magasabb összegről szólt. Az ilyen problémák szinte világítanak a grafikonokon.

További részletes információkat a segédletek / grafikonok oldalon talál.

classic

yes

http://www.accloud.hu/wp-content/uploads/2016/06/gafikus_megjelenitesek.png

;