mobilos-kiskep-v8

Színes gyorskártyák ügyfele mobiljára!

ikonok

Az ügyfelek többsége nem igényli a részletes adatszolgáltatást, ennek ellenére mégis gyakran úgy gondolja, nem kapott megfelelő szintű tájékoztatást.

A színes gyorskártyák használatával ezt a problémát gond nélkül megoldhatja. Ha meghívta Ügyfelét, akkor az alapcsomag gyorskártyái  az Audit XML feltöltésekor automatikusan jönnek létre, Önnek semmilyen teendője nincs.

Ügyfele az adatfeltöltést követően egy e-mailt kap, a linkről megnyitható a felület.

Ha ügyfele számára az Infomat prémium csomagot választotta, akkor Ön további gyorskártyákat is létrehozhat számára, rendkívül egyszerűen. (30 napos ingyenes próba ügyfeleinek is jár, a meghívást követő 30 napig bármely ügyfele használhatja a Prémium csomagot, így számukra is létrehozhat igényekre szabott gyorskártyákat)

A baloldali függőleges menüsorban, a riport menüpont alatt, akár a főkönyv, akár bármely más – vevő vagy beszállító – riportban, a kiválasztott főkönyvre vagy pl. vevőre ráállva, jobb egérgombbal a ‘hozzáadás gyorsjelentéshez’ funkciót válassza ki. Ha új gyorskártyát hoz létre, akkor adjon neki nevet, ha egy már meglévőhöz szeretné hozzáadni, akkor válassza ki a listából, mentse el, és kész.

Több elemből álló gyorskártyák esetén, a költség és bevétel főkönyveket rendszerünk felismeri, és típusának megfelelően hozzáadja, vagy levonja az eredményből. Ettől függetlenül az előjelek módosíthatóak.

A gyorskártyák adatainak változását 3 szempont szerint nézzük:

  • Előző hónap adatához viszonyítva
  • Előző év azonos hónapjához viszonyítva
  • Az előző év januártól göngyölített időszakhoz viszonyítva

A gyorskártya létrehozásakor rendszerünk felismeri a költség, bevétel, és eredményszámlákat, és értelemszerűen színezi a kártyákat. Ha eredmény vagy árbevétel növekedett, azt javulásnak tekinti, ha költség növekedett, azt romlásnak.

ikonok

Ez alapján, a kártyák színezése az alábbiak szerint történik.

  • Ha mindhárom szempont szerint javult, akkor a kártya zöld
  • Ha mindhárom szerint romlott, akkor piros
  • Ha vegyes, akkor sárga.

Mérlegszámlák esetén a göngyölített adatot nézi, így ott csak 2 szempont alapján alakul a színezés.

További részletes információkat a segédletek / gyorsjelentések oldalon talál.

Bővebben

classic

yes

http://www.accloud.hu/wp-content/uploads/2016/06/mobilos-kiskép-v8.jpg

;