vevo-beszallitok

Vevő, beszállító riportok

Az accloud.hu vevő és beszállító riportjait úgy állítottuk össze, hogy egy laikus szemlélő is azonnal át tudja tekinteni.

A funkció kiválasztásával az összes partnere adatát látja sorba rendezve.

Áttekintheti, hogy a vevőkkel vagy beszállítókkal milyen értékben bonyolított forgalmat, azaz kiknek, milyen értékben adott el, illetve kiktől, milyen értékben szerzett be. A forgalmi adatokat alapértelmezésben csökkenő sorrendbe rendeztük, így felülre kerültek azok, akikkel a legnagyobb forgalma volt.

Ne hagyja ki azt a lehetőséget, hogy ingyen feltöltheti a korábbi évek adatait is. Így bármikor megnézheti, hogy kik azok a vevői, akikkel korábban komoly forgalmat bonyolított, mára viszont eltűntek. Vegye fel velük újra a kapcsolatot! Ehhez most már nem kell a könyvelőjét hívnia, és várni, bármikor megnézheti.

A vevők és beszállítók aktuális pénzügyi egyenlegeit is csökkenő sorrendbe rendeztük. Legfelülre kerülnek a legnagyobb összegű tartozások, legalulra pedig az esetleges túlfizetések. Ez utóbbi általában valamilyen problémára utal, hiszen lehet, hogy egy másik vevő befizetését könyvelték oda, akit esetleg éppen felszólítana a fizetésre.

Ha bármely partnerére részletesen is kíváncsi, akkor az OLAP technológia segítségével egy mozdulattal átrendezheti a riportot, így az adott partnerre fókuszálva, akár évekre visszamenőleg, havi bontásban is megnézheti az adatokat, akár grafikus megjelenítésben, de a bizonylatok szintjéig is lemehet.

classic

yes

http://www.accloud.hu/wp-content/uploads/2016/06/vevo-beszallitok2.jpg

;