szemelyreszabott_gyorsjelentesek

Személyreszabott gyorsjelentések

Mindig rohanó cégvezetők számára, egyéni igényekre szabott adatszolgáltatást nyújthat, kiemelve azokat az adatokat, melyek a leginkább érdeklik. A gyorskártyák létrehozása ugyanolyan egyszerű, mint a telefonon egy szám elmentése.

Kurzorral rááll, jobb egérgomb, és ‘hozzáadás gyorsjelentéshez’. A felugró ablakban megadhatja a gyorsjelentés (más néven gyorskártya) nevét, de már meglévőhöz is hozzáadhatja, legördülő menüből kiválaszthatja bármelyiket.

Gyorskártya ugyanis nemcsak egy kiválasztott főkönyvre, vevőre, vagy beszállítóra hozható létre, hanem csoportokra is. Gondoljon arra, hogy például a cégautó költségek hány különböző költségtípusban jelennek meg, ezek mind egy csoportba rendezhetők, így áttekintheti csoportban és részleteiben is. De ugyanezt megteheti a partnerekkel is, akár földrajzi elhelyezkedés, üzletkötőcsoport, vagy bármilyen egyéb szempont szerint.
Bármely főkönyv, vevő vagy beszállító, egy gombnyomással hozzárendelhető a mobilra optimalizált gyorskártyákhoz, ügyfele azonnal látja az adatok változásait is. Egy mozdulattal grafikonra válthat, és ha megjött a kedve az adatok mélyebb elemzéséhez, akkor akár a bizonylatok szintjéig is lemehet, sorba rendezhet, szűrhet, kereshet közöttük.

classic

yes

http://www.accloud.hu/wp-content/uploads/2016/06/szemelyreszabott_gyorsjelentesek.png

;